Sponsorer/Donasjoner

Sponsorer

20161211 DNBS 1138

DNBS har allerede i løpet av sine 10 første leveår etablert seg som en institusjon som har bidratt til å produsere landets beste elevprestasjoner.

I privat regi med få midler, basert på dugnadsånd fra internasjonal ekspertise og gode samarbeidspartnere i elever/foreldre, er DNBS blitt en skole som bringer frem norske unge talenter der de utdannes etter det russiske ballettsystemet.

Våre elever på preprofesjonelt nivå deltar i nasjonale og internasjonale konkurranser og blir gjennom utdanningen ved DNBS foredlet frem til karriere der de er interessante dansere både for Nasjonalballetten og internasjonale kompanier.

DNBS ønsker velkommen sponsorer – privatpersoner eller firmaer – med målsetting om å frembringe norske talenter. Ved å støtte talentene ved DNBS bidrar man også til å styrke et utdanningstilbud basert på verdens beste ballettprogram – Vaganova metodikken – som er foredlet og finslipt gjennom flere århundrer og er kjent for å ha frembragt flere av verdens beste dansere gjennom ballettens historie.

DNBS ser på sin sponsor som en samarbeidspartner der DNBS kan bidra til å profilere sponsorens verdier og være til inspirasjon på forskjellinge måter etter avtale om ønske og behov fra sponsor.

20160612 DNBS BG 0346

Som sponsor kan du bidra på forskjellige måter:

  1. «DNBS Masterclass», et full tids undervisningprogram for spesielt selekterte talenter f.o.m 16 år der de er i innspurten av sin utdanning med forbredelse til profesjonell karriere. Elevene trenes i ballett, pas de deux, moderne dans, m.m. og rustes til store forestillinger og konkurranser.
  1. Koreografi slik at elevene ved DNBS kan være del av nyskapende og spennende forestillinger av verdensformat, som samtidig bringer inspirasjon til publikum og det visuelle ballettrepertoiret i Norge.
  1. Forestillinger med kostymer, baktepper og innstudering slik at elevene får blomstre på scenen og kan inspirere publikum med danseglede og skjønnhet.
  1. Spesielle unge talenter fra 10 års alderen opp til preprofesjonelt nivå, som trener 6 dager i uken på kveldstid i kombinasjon med vanlig skole, der de trenger støtte til deltagelse i konkurranser, arbeid med pas de deux, solistarbeid, moderne koreografi slik at unge elever basert på sitt talent kan få sin grunnutdannelse ved satsningspartiene ved DNBS uansett deres privat økonomi.

20121202 DNBS NK Søndag 0608

Donasjoner

Donasjoner mottas med stor takknemlighet da det bidrar til utvikling av unge norske talenter ved DNBS der de får sin utdannelse i ballet med alle nødvendige komponenter slik som solistarbeid, pas de deux, repetisjoner til forestillinger og konkurranser. Donasjoner styrker også DNBS sin generelle vitalitet der alle våre resurser går med til å bringe frem nye talenter.

Du kan sette over penger på vår vipps bedriftskonto #501335, eller til vår konto 607205.28.641.

Kontakt gjerne ledelsen, ved Irene eller Siri, for å gi din støtte.

 

Kjøpe av foto og film støtter også opp om DNBS sin drift:
Pris foto: én forestilling kr. 300, to forestillinger kr.  500.
Alle foto sendes på drop box til din epost du oppgir ved bestilling.

Pris film: én forestilling kr. 200, to forestillinger kr. 300.
Filmen sendes til din epost, og den er uredigert via uoffisiell link på youtube.
Kvaliteten er slik dere ser på DNBS youtube side på vår nettside.

Bilde 323

20121201 DNBS NK Lør 790 20150605 DNBS II 2078

20160611 DNBS BG 0377

20141130 DNBS 0691

Legg igjen en kommentar