Mål/visjon dans teater

Mål

Vårt mål er å gi elever muligheten til å utvikle sitt iboende potensial av kreativitet, glede og individuelle talent i rammene av et inspirerende, dynamisk og positivt miljø med dedikerte pedagoger og medelever.

20130526 DNBS Hair 0531

Vi ønsker å dele vårt engasjement og lidenskap for de forskjellige sjangrene innen danse- og teaterkunsten. Vi ønsker at møtet med DNBS – med mottoet «Happy on Stage!» – inspirerer til at barn og unge kan finne sin favoritthobby eller kjenne kallet til å satse på en karriere og utvikle sitt fulle potensiale ved DNBS.

Visjon

Bilde 327

Visjonen til DNBS dreier seg om mer enn danse- og teater undervisning. Det er viktig å erfare at alt starter i en selv. Ved å utfordre seg selv i undervisningen, rustes man for suksess. Dette gjelder ikke bare som danser eller skuespiller, men i livet generelt.
For å skape og kunne presentere seg selv på en scene, kreves utvikling av alle livets grunnelementer, de intellektuelle, filosofiske, følelsesmessige og fysiske egenskaper. Det kreves egenskaper som mot, ydmykhet, selvinnsikt, tålmodighet, disiplin, tilstedeværelse. Iveren og skapergleden settes fri når man finner riktig uttrykksform og en sjanger som passer for sin individualitet.

DSC_4218 20140510 DNBS Hairspray 157

20130526 DNBS Hair 0023

Legg igjen en kommentar