DNBS&A Masterclass fra 16 år

20150606 DNBS I 0707-1

DNBS&A Masterclass er et tilbud for selekterte talentfulle elever fra 16 år som satser fullt på ballett. Undervisningen er myntet på å forberede elevene i deres siste del av ballettutdannelse i innspurten mot profesjonell karriere. De forberedes til nasjonale/internasjonale ballettkonkurranser og auditions, opparbeider et spennende repertoire i ballett og moderne og rustes til en nasjonal/internasjonal karriere. Ta kontakt for opptak ved audition. Det er også mulig å søke om opptak som trainee.

  • DNBS&A Masterclass elever 2015/2016. Kristine Moe, som fikk videre opptak på Vaganova Akademiet i St. Petersburg og som nå jobber ved Michailovsky teateret i St. Petersburg. Johanne Springer, som fikk opptak ved Det Statlige Ballett Akademiet i Perm.
  • DNBS&A Masterclass elever 2017/2018. Filippa Arntsen Vik, Josefine Heidel, som fikk opptak på ballett linjen ved Den kongelige Svenske Ballettskolen. Lydia Hatlø, som fikk jobb på Operaen i Kharkov, Ukraina. Rebekka Haukeland, som fikk opptak på moderne linjen ved Den Kongelige svenske Ballettskolen.
  • DNBS&A Masterclass elever 2018/2019: Seline Skjølaas Leupi

Ta kontakt med ledelsen, Irene eller Siri, for mer informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar