Dans teater trening

Dans og teater trening

Vi ønsker å dele vårt engasjement og lidenskap for dans-, teater- og musikalkunsten, og bidra til kunnskap og begeistring, og at møtet med DNBS – med mottoet Happy on Stage – inspirerer til at barn og unge kan finne sin favoritthobby eller kjenne kallet til å satse på en karriere og utvikle sitt fulle potensiale ved DNBS.

Ved DNBS kan du velge mellom et godt utvalg av kurs innen klassisk ballett, teater, breakdance, funk jazz, moderne dans, musikaldans, jazz på forskjellig nivå. Enten du ønsker å trene en gang i uken, eller om drømmen skulle bli å kunne satse videre i en karriere, så får du muligheten til det. Du kan f. eks. delta i våre elevkompanier slik som «Forestillingsgruppa Happy On Stage!» innen teater/musical, «Element Soul Crew» (ESC) innen breakdance eller «VersaStyle» innen moderne dans og jazz.

Gjennom undervisningen får du oppleve hvordan «hele mennesket» ivaretas da både menneskesinnet og kroppen stimuleres og utvikles. Teater, musikal og dans er fantasiskapende og engasjerende og undervisningen ved DNBS skal være meningsfull og til samme tid fylt med glede. Elevene utvikler sine kreative egenskaper, bevegelsesglede, innlevelse, konsentrasjonsevne og trygghet til seg selv og egne prestasjoner, noe som er med en gjennom hele livet.

Legg igjen en kommentar