Den Norske Ballettskole & Akademi

Excellent pedagogues

Students are prize winners in international competitions

Elite ballet of international level

Inspiring performances

Creative environment

Siste nytt

Se de seneste innleggene

Happy on stage

Ved DNBS&A får elevene utvikle sitt danse- og teatertalent. Elevene får kjenne på sitt iboende potensial og hvordan man i fellesskap kan skape en spennende og unik helhet – og få være ”Happy On Stage!”, slik vårt motto sier - om man trener en gang i uken eller hver dag!
Skape

Eleven er skapende, og bringer med sin unike kreativitet som imøtekommes og videreutvikles sammen med pedagogen og andre elever.

Utvikle

Eleven utvikles i et kreativt og skapende miljø, der det gis frihet til å samskape, hvor individualitet verdsettes og man inspireres av medelevers prestasjoner.

Helhet

Eleven får gjennom dansen opparbeidet selvtillit, utviklet sin egen skaperkraft og iboende talent, som gir fundament for å kunne realisere seg som et mer helhetlig menneske.

Glede

Fra dansen får elevene med seg disiplin, kulturell forståelse og et verdifullt livsgrunnlag som gir dyp glede, uansett hvilken karriere man skulle velge.

Kontakt / Contact

Our Team

DNBS&a drives av dedikerte pedagoger og engasjert ledelse.
Siri Aarset Johansen
Kunstnerisk leder
Studerte som første skandinav, i masterklasse sammen med Maria Alexandrova siste året på Bolsjoj akademiet i Moskva under Sofia Nikolajevna Golovkina (daværende rektor).
Irene Aarset Jansson
Daglig leder
Er uteksaminert som jurist fra Universitetet i Oslo med master i European Law ved Universitetet i Southampton, England, og har undervist ballet også før etableringen av DNBS.
Liudmila Sychev
Ballettspesialist
Marianne Kristoffersen
funkjazz/jazz, inspisient
funkjazz/jazz, inspisient
Hanna Mjåvatn
moderne/improvisasjon
moderne/improvisasjon
Torbjørn Brunvand
Breakdance
Linda M. Andersen
Drama/teaterpedagog

Tilbakemeldinger / Testimonials

Påmelding